MI CASA DELICATESSEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1183 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mi Casa Delicatessen. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 12:43 2 durum alleen met ui vlees was droog en hart kip hoort sappig te zijn niet droog en hard hadt niet verwacht schotel kipvleugen was wel prima 40 euro niet verdient jammer dit
24 mei 2024 om 22:26 Eten en bezorging was goed! Aanrader :D
23 mei 2024 om 20:18 Snelle en warme levering van lekker eten! Al met al een aanrader.
5 mei 2024 om 18:44 Za 4 Mei besteld voor bijna €30, krijg ik kippenvleugels die nog rauw zijn! Walgelijk heb alles weggegooid ook de pepers brood rijst knoflooksaus nadat er niet werdt opgenomen toen ik belde.. eerste en laatste keer! Nooit meer.
4 mei 2024 om 20:53 Lekker en optijd
3 mei 2024 om 13:10 Vroeger bestelde ik 2/3 keer per week soms daar ook gaan om te eten. De eten was super lekker had veel smaak en je kreeg genoeg. Ik betaalde vroeger niet eens 15 euro voor 3 spiezien menu.Nu kost het bijna 20 eu , en de smaak is minder
2 mei 2024 om 20:03 Lekker eten
20 apr 2024 om 21:02 Heerlijk zoals altijd!
20 apr 2024 om 8:27 Bestel niet vaak maar als we dat doen is het eten altijd heerlijk!
15 apr 2024 om 23:02 Familiepakket cigkofte besteld. Hier zou 4 x ayran ,6 x lavasbrood en groenten bij moeten zitten. Ik ontving alleen cigkofte met sla. Geen drinken, geen brood, geen groenten. Erg jammer!
29 mrt 2024 om 20:51 Wow het was top in smaak en kwaliteit! En bedankt voor de extraatjes :)
15 mrt 2024 om 22:26 Heerlijk, zoals altijd