MI CASA DELICATESSEN

MI CASA DELICATESSEN Geniet van Turkse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1022 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mi Casa Delicatessen. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 8:22 Patat zat vol met olie, zeker opgewarmd, en ook slordig ingepakt niet gewend van jullie.
26 jun 2022 om 22:44 Was weer heerlijk.. bedankt niks aan toetevoegen
19 jun 2022 om 20:38 Niks op aan te merken alleen pas op met dunne lavas brood op website staat 2 x je krijgt er maar 1 wel voor die zelfde prijs als 2.
16 jun 2022 om 20:07 Het eten was erg lekker. De bezorging precies op de tijd die ik wilde.
15 jun 2022 om 10:50 heel erg jammer dat de soep en pide echt niet goed warm meer was. Afstand tussen ons is niet zo lang en daarom eigenlijk bij jullie besteld. Verwacht dat het snel en warm zou aankomen. Smaak was wel goed.
13 jun 2022 om 8:27 Dubbele spiesschotel gaat achteruit ...weinigrijst en was wat hard..gekruidgehakt bleek van kleur dit keer ,was altijd prima tot gister..wat is er gebeurd ???? Mi casa??????
5 jun 2022 om 0:30 Eten was snel bezorgd. Het was warm maar niet lekker, vlees was niet gaar.
3 jun 2022 om 19:22 Heerlijk eten, goede porties en warm bezorgd. Zelfs de frietjes waren nog krokant. Ik bestel regelmatig en is altijd in orde
2 jun 2022 om 20:23 Eerste x besteld en het is zeker herhaling vatbaar. İk wil alleen 1 tip geven: Adana dediğin acılı olur Ellerinize sağlık
2 jun 2022 om 16:20 Perfecte bezorging en een heerlijke kip wrap. Absoluut een aanrader!
27 mei 2022 om 15:02 Super snelle bezorging. En altijd vriendelijk ! Het eten komt warm aan en is heerlijk vers.
22 mei 2022 om 22:35 Altijd heerlijk eten hier!