MI CASA DELICATESSEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1051 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mi Casa Delicatessen. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 18:23 Altijd vers , warm en heerlijk eten ik bestel hier vaak en zal blijven bestellen
4 okt 2022 om 15:48 Goed en snel bezorgd in de holy.
1 okt 2022 om 17:34 Ik weet niet wat er gebeurd is met deze zaak maar de patat was volgens mij helemaal niet gefrituurd zag er bleek uit en erg slap. Salade bij de schotel niet geleverd deze werdt na geleverd ( heb hier zelf voor om moeten bellen kip is erg lekker
17 sep 2022 om 20:50 Was heerlijk,ben tevreden
16 sep 2022 om 1:03 TOP SPUL
14 sep 2022 om 22:29 Geen bestek bij t eten, geen servetten, patat was koud en t vlees was niet goed gaar. 1ste keer en nooit meer.
11 sep 2022 om 6:58 het kalfsvlees was erg weinig, maar doordat we ook de hele kip hadden was het genoeg. De smaak was fantastisch!
10 sep 2022 om 21:02 TOP SPUL
2 sep 2022 om 22:05 De gerechten zijn niet zo goed als vroeger. Je betaalt meer, je krijgt minder en niet lekker. Jammer
31 aug 2022 om 21:37 Altijd goed!
31 aug 2022 om 15:25 Topspul
28 aug 2022 om 2:01 Super altijd hier bestel ik altijd lekker.